Στροφή σε… Ολυμπιακό ο Χουάν Αντόνιο Ρέγιες!

Η προοπτική του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δεν φαίνεται να… κερδίζει τον Χουάν Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, εξετάζει, πλέον, σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης θέλει να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη, ενώ η προοπτική που του παρέχει ο Ολυμπιακός, με τη συμμετοχή του στο Champions League, αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο για τον Ισπανό ακραίο επιθετικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολήθηκαν με τον 30άχρονο παίκτη μετά το ναυάγιο που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις με τον Αμραμπάτ. Οι Σεβιγιάνοι αποτιμούν τον Ρέγιες στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρέγιες ξεκίνησε την καριέρα του στη Σεβίλλη, ενώ έχει παίξει στις Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα. Το 2011 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και να λύσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο. Από τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην Σεβίλλη, συμμετέχοντας σε 66 αγώνες, ενώ πέτυχε και 5 τέρματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα