Στρώνει… χαλί για την επιστροφή του στην Αϊντχόβεν!

Το… κόκκινο χαλί της επιστροφής του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην PSV Αϊντχόβεν στρώνει με δηλώσεις του στον Τύπο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ιμπραϊμ Αφελάι, «ανακοινώνοντας» ουσιαστικά την αποχώρησή του από την ελληνική ομάδα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους της πατρίδας του ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του. Ουσιαστικά επισημοποίησε την κοινή απόφαση με τον Ολυμπιακό να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ενώ δεν έχει σκοπό να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του μέχρι το καλοκαίρι. Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Αίντχόβεν και στην προοπτική να συνεχίσει εκεί την επαγγελματική του πορεία.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο:
«Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι μένω ελεύθερος και μπορώ να πάω όπου θέλω. Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα, στο οποίο κουράστηκα πολύ, καθώς προερχόμουν από σοβαρό τραυματισμό. Όμως τώρα είμαι τελείως καλά, απ’ όλες τις απόψεις.

Ο ατζέντης μου έχει αναλάβει το θέμα του συμβολαίου μου. Είναι ακόμη Μάρτιος και δεν σκέφτομαι πολλά. Δεν θέλω να πω πολλά. Η PSV ήταν ανέκαθεν ένα φανταστικό κλαμπ, με καταπληκτικούς υποστηρικτές. Θα είναι οπωσδήποτε μία επιλογή για μένα. Όμως είμαστε ακόμη στον Μάρτιο και έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα