«Στόχος είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα»

Στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τα πλάνα για το μέλλον της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρου» προπονητή:
«Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των πραγμάτων που έγιναν την προηγούμενη σεζόν και ξεκινώντας από την αρχή, ξεκινήσαμε σαν οργανισμός ΑΕΚ την αυτοκάθαρση της ομάδας, επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο, παίζοντας σε χαμηλότερη κατηγορία, με όλες τις δυσκολίες που θα είχαμε. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μία ομάδα για να ανέβουμε κατηγορία. Ο προγραμματισμός που κάναμε είχε και τις ελλείψεις του, αλλά ο στόχος επετεύχθη χωρίς αυτό να σημαίνει πως πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Ο βασικός στόχος και τη νέα σεζόν είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα με την ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Σίγουρα αυτή η σεζόν και για εμάς μέσα στην ομάδα, αλλά και για τον κόσμο, είχε πολλά περίεργα και πρωτόγνωρα πράγματα. Πάνω σε αυτές τις συνθήκες προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, για να γίνει το πρώτο βήμα της επιστροφής. Αυτό έγινε. Σίγουρα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Υπάρχουν λόγοι για αυτό δικαιολογίες δεν θα ψάξω ποτέ, γιατί θεωρώ πως αυτές είναι άλλοθι αποτυχημένων ανθρώπων. Μέσω της δουλειάς βελτιωνόμαστε και σε αυτό στοχεύω και τη νέα σεζόν».

Πρωταρχικός στόχος ήταν η άνοδος. Επιμέρους στόχοι που δεν πετύχαμε, ήταν η… μαύρη σελίδα με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ευκαιρίες από τις ακαδημίες. Άλλοι την αξιοποίησαν και άλλοι όχι. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε. Οι ευκαιρίες είναι λίγες και εκεί θα πρέπει ο κάθε ένας να δείξει αυτό που μπορεί. Σε αυτούς τους τομείς, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Στόχος είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ο προγραμματισμός που έγινε, μετά τα όσα συνέβησαν στην ομάδα, είχαμε δέκα παίκτες από τις ακαδημίες και πάνω εκεί, προσπαθήσαμε να βρούμε παίκτες να στελεχώσουμε την ομάδα. Η σκέψη μας ήταν να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε νέους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, λόγω του ότι οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες, αλλά και επειδή δεν ήταν έτοιμα τα παιδιά να αντέξουν το βάρος της φανέλας. Από εκεί και πέρα, μέσω δουλειάς, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Σε κάποια το καταφέραμε, σε κάποια όχι. Να κρατήσουμε τα καλά και να εμπλουτίσουμε την αγωνιστική μας παρουσία στην επόμενη κατηγορία.

Όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Σίγουρα έχω κάνει και εγώ. Για να αποβάλουμε τη λέξη λάθος θα πω, πως δεν έκανα κάποια πράγματα σωστά. Αυτά τα λάθη που κάνουμε όλοι πρέπει να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε. Αυτό αφορά εμένα. Εγώ εμπειρίες παίρνω. Ήταν η πρώτη μου σεζόν ως τεχνικός και πάνω σε αυτά θα πρέπει να κρατήσω και τα σωστά που έχω κάνει. Αυτά πρέπει να κρατήσω και να βελτιώσω τα λάθη μου, είτε από δική μου απειρία, είτε από το όλο κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα με την έννοια πως θα έπρεπε να παρουσιαζόμαστε συνέχεια όλο και καλύτεροι. Πάνω σε αυτό θα δουλέψω με τον εαυτό μου και την ομάδα, για να δείξουμε περισσότερα πράγματα.

Όπως σας έχω πει, έχω κάνει τις εισηγήσεις μου για την ενίσχυση του ρόστερ. Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ. Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω με ονόματα. Αυτά θα συζητηθούν μέσα στην ομάδα. Ξέρουμε πάνω κάτω τι χρειαζόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι.

Σίγουρα οι νέοι επιλέχτηκαν για κάποιο λόγο. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν για το επόμενο βήμα. Εξαρτάται και από τους ίδιους το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν. Είναι παίκτες που έπαιζαν στην πρώτη κατηγορία, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως το να αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ σε οποιαδήποτε κατηγορία, δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να κάνουν τεράστια προσπάθεια με πολλή δουλειά για να καθιερωθούν. Άποψή μου είναι πως κανένα όνομα από μόνο του δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα στα παιχνίδια την αξία σου.

Άβολα δεν ένιωσα. Οι περισσότεροι με ξέρετε σαν ποδοσφαιριστή. Πάνω κάτω γνωρίζετε τον χαρακτήρα μου. Αν θυμάστε όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά στο σύλλογο, με κάποια άσχημα αποτελέσματα είχα πει πως ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να πανικοβάλλομαι. Μου έχουν συμβεί αρκετά. Πάντα με ηρεμία βλέπω τα πράγματα και μέσω αυτής βλέπεις καθαρά κάποιες καταστάσεις. Στόχος μου ήταν πάντα η δουλειά για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Όσα συνέβαιναν γύρω μου τα άφηνα στην άκρη. Το μεγαλύτερο κέρδος, είναι πως οι Μπάγεβιτς, Μελισσανίδης μου έδειξαν για ακόμα μία φορά εμπιστοσύνη για να μου δώσουν το χρίσμα για να είμαι ο προπονητής στην ομάδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τους αγώνες, αλλά και του χαρακτήρα μου ως άνθρωπος. Ένας τεχνικός δεν πρέπει να μένει σε αυτά. Πάντα με ενδιέφερε να μαθαίνω καινούρια πράγματα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω για όσο θα είμαι εδώ. Θα βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Το επιστέγασμα της εμπιστοσύνης που μου έδειξε ο Μελισσανίδης, πέρα από μεγάλη ικανοποίηση μου δίνει και τεράστια ευθύνη, γιατί το επόμενο βήμα είναι και το πιο καθοριστικό.

Νομίζω πως η διαδρομή μου σαν άνθρωπος και το χαρακτηριστικό μου, είναι πως δεν επηρεάζομαι από άλλους παράγοντες. Θεωρώ πως ο πρόεδρος και ο κ. Μπάγεβιτς, γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο. Σίγουρα για μία ομάδα όπως η ΑΕΚ πάντα θα ψάχνει το καλύτερο σε παίκτες και προπονητή. Αν αυτό σου τραβήξει την προσοχή από το στόχο σου, θα χάσεις την ουσία και η ουσία είναι το ποδόσφαιρο, όλοι κρινόμαστε και από το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο σε έναν προπονητή και για αυτό είμαι ακόμα εδώ.

Το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, είχε τελειώσει νωρίς και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία με βάση της εικόνας που είχαμε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε και τη νέα σεζόν. Επενδύσαμε σε παίκτες μικρής ηλικίας με προοπτική για να φτιάξουμε μία ομάδα ανόδου, που θα δίνει και τη δυνατότητα να χτίσουμε μία καλή ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Από τη στιγμή που θα συμμετέχουμε στο Κύπελλο, θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο γίνεται. Δεν θα πρέπει να ξεφύγουμε από το στόχο της ανόδου, που είναι ο πρώτος. Εκεί θα επικεντρωθούμε και κατά πόσο θα μπορέσουμε μέσα στο γήπεδο να φύγουμε γρήγορα από αυτή την κατηγορία. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα πέρυσι, λέγαμε πως πρέπει να φύγουμε από τις κατηγορίες. Δεν κερδίζεις κάτι από αυτό, παρά μόνο να χάσεις.

Η δική μου φιλοσοφία ως προπονητής είναι πως μ’ αρέσει να έχει η ομάδα μου την κατοχή και την κυκλοφορία. Και εννοώ επιθετική κατοχή. Εκεί θα δώσω μεγάλο βάρος στη νέα σεζόν. Σε ένα πρόχειρο στατιστικό που δεν έχει σημασία, είχαμε περίπου 70% κατοχή μπάλας. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερες επιθέσεις και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στη νέα κατηγορία, δεν θα είναι τόσο εύκολα, ωστόσο νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές που πήραμε και θα πάρουμε, θα μας δώσουν αυτή την ευκαιρία. Θα δώσουμε βάση στο επιθετικό κομμάτι και μεγαλύτερη βάση στην άμυνα, όπου είχαμε προβλήματα, ειδικά όταν χάναμε την μπάλα και όντας πολύ ψηλά και αφήναμε κενούς χώρους. Εσκεμμένα αφήσαμε το κομμάτι της άμυνας, γιατί θέλαμε περισσότερο παραγωγή επιθετικά. Ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε, είναι τα στημένα. Πάλι στατιστικά μιλώντας, πήραμε λίγα από τις στημένες φάσεις. Είχαμε 260 κόρνερ, επομένως το ποσοστό είναι μεγάλο σε αναλογία με τα γκολ που σημειώσαμε από εκεί. Θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο, όπως και πιο αποτελεσματικοί στο θέμα του γκολ. Βάλαμε 80 γκολ φέτος και αναλογία με τις τελικές, ήταν ένα κάθε έξι τελικές προσπάθειες. Μία ομάδα πρωταθλητισμού, θα πρέπει να το ρίξει στις τρεις προσπάθειες για ένα γκολ. Κατά γενική ομολογία, νομίζω πως το πλάνο που είχα στο μυαλό μου και με βάση της εικόνας των αντιπάλων, που έπαιζαν αμυντικά το να προσπαθήσουμε να παίξουμε από τα πλάγια μας βγήκε και πάνω σε αυτό θα ήθελα να κινηθώ και τη νέα σεζόν. Να έχουμε κατοχή και να βρούμε λύσεις για να πετύχουμε γκολ.

Πέρυσι δεν ήταν ευέλικτο το ρόστερ. Είχαμε αρκετούς παίκτες. Όταν έχεις 30 παίκτες η ποιότητα της δουλειάς δεν είναι η επιθυμητή. Φέτος πιστεύω πως αυτό θα είναι γύρω στους 27 με τους τερματοφύλακες για να βγάλουμε καλύτερη ποιότητα προπόνησης για να κατανοήσουν οι παίκτες καλύτερα αυτά που θέλουμε.

Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις απαντήσεις για τα ερωτήματα που σου θέτει ο αντίπαλος στο παιχνίδι. Το πιο βασικό είναι να έχουμε αγωνιστικό πλάνο. Μέσω αυτού θα περάσουμε αρκετά πράγματα. Ο δικός μου στόχος είναι να έχουμε ένα πλάνο ως βάση και πάνω εκεί ανάλογα με τον αντίπαλο θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις μέσω του τρόπου παιχνιδιού μας. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Όταν υπάρχει πλάνο, μπορεί κάποια πράγματα να μην έρχονται όπως τα θέλεις, αλλά τις περισσότερες, βγαίνεις κερδισμένος.

Όπως είπα, για όλους μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο να παίξουμε σε αυτή την κατηγορία. Όπως και για τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα, για τους καινούριους ποδοσφαιριστές, ένα χρέος που έχουν τα παιδιά που θα μείνουν, είναι να τους βάλουν γρήγορα στο κλίμα. Πέρυσι, χτιστήκαμε από το μηδέν. Σε μικρότερο ποσοστό, αλλά κάπως έτσι θα είναι και φέτος. Πρέπει οι παλιοί να δείξουν τι χρειάζεται η ΑΕΚ και τι απαιτήσεις έχει. Στις συζητήσεις που είχα μαζί τους, τους τόνιζα συνέχεια πως αν εμείς δεν δείξουμε το ίδιο πάθος, δύναμη και διάθεση που θα έχει ο αντίπαλος, θα έχουμε δυσκολίες. Άρα τα τρία στοιχεία που ξέρουμε ότι έχει ο αντίπαλος, θα πρέπει να τα παραθέσουμε και λόγω της ποιότητάς μας και λόγω του ονόματός μας. Σε κάποια ματς δεν έγινε και το βρήκαμε μπροστά μας. Θα πρέπει όλη η ομάδα να αντιληφθεί τι χρειάζεται η νέα κατηγορία.

Νομίζω πως ο ποδοσφαιριστής ξεχνάει πολύ εύκολα και αυτό το τόνιζα συνέχεια. Όταν δεν αντιπαραθέτουμε αυτά τα στοιχεία έχουμε πρόβλημα. Η απειρία κάποιων σε αυτό το κομμάτι σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις, υπήρχε εφησυχασμός. Ερχόταν ένα άσχημο αποτέλεσμα και θα έπρεπε πάλι να δουλεύουμε υπό άλλες συνθήκες. Αυτά ήταν και τα σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν μπορώ να μην πω για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στις προπονήσεις και τον αγωνιστικό χώρο. Σας είχα πει πως κάποια πράγματα ή τα έχεις ή δεν τα έχεις.

Όταν λέω δεν δουλεύεται η συγκέντρωση, εννοώ πως ο προπονητής μπορεί να μεταδώσει πράγματα, αλλά οι παίκτες, πολλές φορές ακούν πράγματα χωρίς να τα καταλαβαίνουν όλα. Ο ποδοσφαιριστής αν πεις δέκα, θα ακούσει τα δύο και θα κάνει το ένα. Θέλει υπομονή να βάλεις στον ποδοσφαιριστή πράγματα όπως είναι η συγκέντρωση. Δεν αφορά τη συνολική του εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να αφορά απλά ένα κόρνερ. Εκεί μπορείς να δεις πράγματα. Είναι δουλειά μου να μιλάω συνέχεια και να εμψυχώνω συνέχεια. Εκπέμπει πράγματα ο προπονητής, αλλά σημασία έχουν και οι δέκτες και τι μπορούν να καταλάβουν. Παράδειγμα από πρώην προπονητή μου, τον ρώτησα γιατί φωνάζει συνέχεια. Μου είπε, πως εσύ με τη μία θα το καταλάβεις, αλλά κάποιος άλλος πρέπει να το ακούσει δέκα. Όταν ένας τεχνικός έχει απέναντί του, παίκτες που καταλαβαίνουν άμεσα, είναι και πιο εύκολο το έργο του.

Νομίζω πως αυτό που έχει ο προπονητής στο μυαλό του, επιλέγει ανάλογα και παίκτες ανά θέση . Έχω κάποια πράγματα στο νου μου. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι για αυτό το σκοπό. Μέσω δουλειάς και της καθημερινής επαφής, θα δούμε αν θα μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα, ή θα χρειαστούν κάποιες διαφοροποιήσεις. Αυτό θα το μάθουμε στην προετοιμασία. Όπως εξήγησα πριν, στόχος είναι να έχουμε την κατοχή. Εκεί θα είναι η βάση μας και πάνω σε αυτή θα πρέπει να βάλουμε, την ταχύτητα με ή χωρίς την μπάλα, για να ανεβούμε ένα επίπεδο παραπάνω και να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Πάνω σε αυτό, επιλέγονται και οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα.

Οι περισσότεροι που αποκτήθηκαν είναι Έλληνες, είναι παίκτες που έχουν παίξει στις ομάδες τους και είναι σε καλή ηλικία για να μπορούν να εξελιχθούν, αλλά όπως είπα και πριν οι μεταγραφές και ο οποιοσδήποτε πρέπει να δείξει τη δουλειά του εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι άλλο που έλεγα στους παίκτες όλη τη σεζόν, ήταν πως αυτό που μου δίδαξε το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία τι έκανες χθες, αλλά αυτό που θα κάνεις σήμερα. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα.

Ξεκινώντας από την άνοδο που ήταν και το βασικότερο, το θέαμα, ήταν κάτι που μας προβλημάτισε φέτος και όταν εννοώ θέαμα, θα πρέπει πάντα να βάζουμε και απέναντί μας με τι έχουμε να κάνουμε και αν προσφέρεται ο αντίπαλος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη στο θέμα των μικρών, δώσαμε ευκαιρίες σχεδόν σε όλους να αποδείξουν αν και εφόσον έχουν τις δυνατότητες να βρίσκονται στην ομάδα. Πάντα κριτήριο ήταν το καλό της ομάδας. Ό,τι έβλεπα στην προπόνηση ήθελα να το μεταφέρω και εντός αγωνιστικού χώρου. Κάποιοι ξεκίνησαν καλά, αλλά στη συνέχεια… χάθηκαν. Ένας πρώην προπονητής, είχε πει πως όλοι θα παίρνουν ευκαιρίες και πως όλοι είναι ίδιοι. Κάτι τέτοιο τελικά δεν ίσχυε στη φετινή σεζόν. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν επαφή με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η συμπεριφορά μου ήταν ίση προς όλους. Σε αυτό το κομμάτι νομίζω προσπάθησα να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορούσα, πάντα σκεπτόμενος το καλό της ομάδας Κάποιοι έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Θέλει δουλειά από όλους για να φτάσουμε σχεδόν όλοι στο ίδιο επίπεδο και να μπορέσουν να βάλουν δύσκολα στον προπονητή για το ποιούς θα επιλέξει.

Πραγματικά η δουλειά που γίνεται χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Η επαφή που έχω με τον Άκη Ζήκο και όλους τους προπονητές είναι πολύ καλή. Το θετικό είναι ότι ο πρόεδρος αφουγκράστηκε την εισήγηση για το φτιάξιμο του τρίτου γηπέδου στα Σπάτα και να είναι όλη η ΑΕΚ σε ένα μέρος. Έτσι, έχουμε άμεση επαφή με τη δουλειά που γίνεται εκεί. Θεωρώ πως του χρόνου, επειδή και οι Ακαδημίες ξεκίνησαν από το μηδέν, όλα θα είναι καλύτερα με την επιλογή παικτών που γίνεται αυτή την περίοδο. Θεωρώ πως ο στόχος που θέσαμε ως ΑΕΚ είναι τα επόμενα δύο – τρία χρόνια να έχουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα, ξέροντας όμως, το τι ζητάει ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Να ξέρει δηλαδή ο παίκτης της Κ17 ή της Κ20 να ξέρει τι ζητάει ο προπονητής, να το δουλεύει καθημερινά.

Πλάκα – πλάκα πέρασαν δέκα χρόνια από τότε στην Πορτογαλία… Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει την εθνική είναι η σταθερότητα και η συνέπεια στην παρουσία της σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό από μόνο του νομίζω πως είναι μεγάλο επίτευγμα. Σίγουρα, πηγαίνοντας σε ένα Μουντιάλ και έχοντας απέναντί τους ομάδες δυνατότερες, είναι κάτι ωραίο και όμορφο. Θα πρέπει για εμένα να στείλουμε τη θετική ενέργεια που είχε η ομάδα του 2004 που το λαμβάναμε καθημερινά. Όχι στην γκρίνια για τις επιλογές του Σάντος. Στόχος όλων μας είναι η εθνική να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Εγώ εύχομαι ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό χαρακτηρίζει την ομάδα είναι πως έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Μία σφιχτή ομάδα που δύσκολα της βάζεις γκολ, όπως ήμασταν και εμείς τότε. Πάνω σε αυτό θα βαδίσουμε και εκεί θα δώσουν όλοι το 100% και μέσω αυτού, ίσως έχουμε και κέρδος στους “16”.

Εξαρτάται το πως βλέπουμε το ποτήρι. Παίρνοντας μία κατάσταση της ομάδας πέρσι το καλοκαίρι, εμείς είχαμε ένα… μαύρο ποτήρι. Αυτό το καθαρίσαμε και το γεμίζουμε. Δεν θα πω κάτι συγκεκριμένο. Σιγά – σιγά με αγάπη μεταξύ μας προσπαθούμε να γεμίσουμε το ποτήρι που λέγεται ΑΕΚ να το γεμίσουμε και να χτίσουμε ό,τι άλλο μπορούμε.

Τον κ. Μελισσανίδη τον γνώρισα το 1999. Ήταν αυτός που με έφερε στην ΑΕΚ και όπως έχω πει δημόσια, ήταν ο μόνος που μέχρι τώρα με… ψάρωσε. Ο τρόπος που με κοίταξε και μου μίλησε. Νομίζω πως η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιχειρηματικά την ξέρετε. Αγαπάει παθολογικά την ΑΕΚ. Είναι ένας άνθρωπος με όραμα και αυτό το δείχνει η πορεία του. Από τη στιγμή που είναι δίπλα μας, ξέρουμε πως κανείς δεν θα πειράξει την ΑΕΚ και νιώθουμε μία ασφάλεια. Από εκεί και πέρα όμως, είναι ένας συνεργάτης που σαν προπονητής μιλώντας, είμαι ευλογημένος που έχω έναν άνθρωπο της δυναμικής του κυρίου Μελισσανίδη, των γνώσεών του για το ποδόσφαιρο δίπλα μου. Είναι εξαιρετική η συνεργασία μας. Έχω να μάθω πολλά από αυτόν. Ακούει αυτά που έχεις να του πεις και αναλόγως πράττει με το δικό του κριτήριο που είναι και αλάνθαστο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα