Στόχος… μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες!

Φαίνεται πως ο Φάνης Γκέκας έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την Τουρκία και το τουρκικό ποδόσφαιρο, δηλώνοντας πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί σε μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της γειτονικής χώρας. Διευκρίνισε, πάντως, πως δεν έχει κάποια πρόταση…

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα, λέγοντας πως δεν κοιμήθηκε για αρκετές μέρες. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Για μένα, το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί. Επίσης, μετράει πολύ η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Ωστόσο, δεν έχω ακόμη κάποια προσφορά από την Τουρκία. Πριν από μερικά χρόνια είχα πρόταση από τη Γαλατασαράι, αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν με άφησε να φύγω. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ σε μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας.

Ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην Εθνική. Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα ήταν από τους καλύτερους του Μουντιάλ. Δεν κοιμήθηκα για αρκετές μέρες μετά το χαμένο πέναλτι. Δεν ξέρω, ίσως να ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Μετά το ματς όλοι προσπαθούσαν να με παρηγορήσουν. Ο κόσμος στην Αθήνα με υποδέχθηκε πολύ θερμά. Με στήριξαν και συγκινήθηκα πολύ γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα