«Στόχος να συμφωνήσουμε μέσα στις επόμενες 9 ημέρες»

Το πρώτο ραντεβού με τους Θεσμούς είχε την Τρίτη το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, όπου καταρτίστηκε το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών το επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, συμφωνήθηκε ο τρόπος δουλειάς αλλά δεν εξετάστηκε η ουσία των επιμέρους θεμάτων.

Όπως είπε όλα  θέματα θα συζητηθούν εντός των εννέα επομένων ημερών που θα παραμείνουν οι επικεφαλής των θεσμών, τονίζοντας ότι με λίγη καλή θέληση  θα έχουμε συμφωνία με στόχο να είμαστε έτοιμοι για το EuroWorkingGroup στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Γ. Σταθάκης θα μετέχει στη διαπραγματευτική ομάδα τόσο για τα αντικείμενα του υπουργείου του, όσο και για το θέμα των κόκκινων δανείων που χειρίστηκε έως τον ανασχηματισμό.

Κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Σημειώνεται ότι συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γ. Σταθάκης καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα