«Συγγνώμη, δεν έπιασε η βαφή»!

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες με τις μπάλες των ελληνικών γηπέδων, εκείνες με τις οποίες διεξήχθησαν τα ματς στο χιόνι και εκείνες που… απουσίαζαν.

Η Super League επιστράτεψε στα γήπεδα που χιόνιζε ή το είχε στρώσει λαχανί μπάλες,  που μόνο ευδιάκριτες δεν ήταν, καθώς λαχανί μπορεί να είναι η απόχρωση μίας γωνίας του πράσινου αγωνιστικού χώρου όταν υπάρχει χιονόπτωση και συγκεκριμένος φωτισμός από τους προβολείς.

Στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Κέρκυρα οι τηλεθεατές απλά υπέθεταν που είναι η μπάλα και φυσικά οι παίκτες έπαιζαν σαν ζαλισμένοι. Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις το χρώμα της μπάλας πρέπει να είναι πορτοκαλί ή κόκκινο και μάλιστα φωσφοριζέ.

Και τι είχε να πει η Super League για την αναστάτωση αυτή; Ότι όταν παρέλαβε τις μπάλες από τους ανθρώπους της εταιρίας που συνεργάζονται τους είπαν πως στη συγκεκριμένη παρτίδα δεν υπήρχε η δυνατότητα βαφής σε χρώμα πορτοκαλί ή κόκκινο. Άλλη μία ελληνική ποδοσφαιρική πρωτοτυπία!

Να σημειωθεί εδώ πως η τυπολατρία της Super League είναι για γέλια, καθώς στο ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ η διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας είχε στη διάθεσή της κόκκινες μπάλες και μάλιστα της ίδιας εταιρίες (από την περσινή σεζόν), ωστόσο ο παρατηρητής της Λίγκας δεν έδωσε την άδεια για να χρησιμοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα