Συγκέντρωση και πάθος… τα κλειδιά της νίκης!

Συγκέντρωση και πάθος… Δύο λέξεις που αποτελούν την κοινή συνισταμένη των δηλώσεων όλων των διεθνών παικτών της Ελλάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ακτή Ελεφαντοστού, στην οποία θα κριθεί το μέλλον της ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε ακριβώς για τα δύο αυτά στοιχεία που πρέπει να φανερώσουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, Σύμφωνα με το νεαρό άσο, αυτά θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη και την πρόκριση. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουνε. Είμαι σίγουρος ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Είναι μια όμορφη εμπειρία. Αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητα μας».

Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Μανωλά και Κώστα Μήτρογλου, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δήλωσαν «παρών» ενόψει της κρίσιμης συνάντησης με τους Ιβοριανούς. Ο Πορτογάλος θα κρίνει αν θα τους χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα, ή αν θα τους κρατήσει στον πάγκο, ως ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις. Μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης. Το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού διεξάγεται την Τρίτη (24/6), στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα