Συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ την Πέμπτη λόγω Μουζάλα

Εκτάκτως συνεδριάζει το πρωί της Πέμπτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ για να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι από τούδε και στο εξής στο κόμμα και το τι θα πράξει μετά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας (αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία) με το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση να συγκεντρώνει πιθανότητες. 

Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ είναι στο τραπέζι, ωστόσο είναι κάτι που μπορεί να αποφασίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ «αδειάστηκε» από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ο οποίος αναφορικά με αυτά τα σενάρια τόνισε πως «ακούω όσα γράφονται και λέγονται, ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν να την κάνουν. Ο Καμμένος θα στηρίζει τον Τσίπρα μέχρι το τέλος. O κ. Μουζάλας, πρέπει να έχει την ευαισθησία να πάει σπίτι του».

Η κ. Παπαδοπούλου πάντως επιβεβαίωσε ότι ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα αργά το βράδυ της Τρίτης και του ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ενώ υπογράμμισε: «Περιμένουμε την παραίτηση του κ. Μουζάλα και την αντίδραση του πρωθυπουργού».

Σημείωσε ακόμη με νόημα ότι στελέχη των ΑΝΕΛ όπως ο Δημήτρης Καμμένος και ο Παναγιώτης Σγουρίδης μετά από δηλώσεις τους που δημιούργησαν πρόβλημα στην κυβέρνηση έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα