“Συγκεκριμένα συμφέροντα δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”

Στην καταγγελία ότι συγκεκριμένα συμφέροντα δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm.«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ψέματα, εφάρμοσε ένα κομμάτι του προγράμματος Θεσσαλονίκης» είπε μεταξύ άλλων υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε αρχικά ότι στους 7 μήνες διακυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να εφαρμόσει μια σειρά από πολιτικές που είχε εξαγγείλει σημειώνοντας πως έδωσε το στίγμα και την κατεύθυνση για τι θα έκανε η κυβέρνηση εάν είχε περισσότερο χρόνο, ενώ ανέφερε πως μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση έβαλε τα θεμέλια για την επόμενη μέρα ενώ τόνισε ότι η απερχόμενη κυβέρνηση έθεσε θέμα χρέους.

Ερωτηθείς γιατί απορρίπτει συνεργασία με τη ΝΔ, απάντησε πως η διακυβέρνηση της χώρας χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να απαντήσει στα ερωτήματα της επόμενης ημέρας που είναι πολλά.

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν κυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, είπε «πως δεν έχει τεθεί από πουθενά ζήτημα μεγάλου συνασπισμού».

Κατήγγειλε ότι συγκεκριμένα συμφέροντα και κύκλοι δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επιδιώκουν να βάλουν στην κυβέρνηση ένα δεύτερο κόμμα που θα παρακολουθεί.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, είπε πως θέλουμε να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση στις 21 Σεπτεμβρίου

Εμμέσως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών λέγοντας πως το αποτέλεσμα του λαού στην κάλπη θα είναι αυτό που θα καθορίσει την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα