«Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας»

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ, τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης, όσο και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, αναφέρθηκαν στα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας που ακολουθούν, τα οποία θα κρίνουν σε ικανό ποσοστό τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του EURO 2016.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, αναφέρθηκε και στη συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε σημαντική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτή την περίοδο που δεν υπάρχουν και οι οικονομικοί πόροι από αλλού να έχουμε μεγάλες χορηγίες όπως αυτή του ΟΠΑΠ. Βοηθάμε τις ακαδημίες όπου θα έρθουν οι νέοι παίκτες που θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους έχουμε. Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να είμαστε πάντα μαζί στον ίδιο δρόμο, ειδικά τώρα που με αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει στο μέλλον για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Πιστεύω πως όλα κυλούν ομαλά στην Εθνική ομάδα. Τα παιδιά, το προπονητικό τιμ είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα αυτά παιχνίδια. Ειδικά αυτό του Σαββάτου είναι δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Εύχομαι να ξεκινήσουμε θετικά αυτή τη δυάδα παιχνιδιών. Είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπομονούμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την πλευρά του, δήλωσε:
«Ελπίζω να νικήσουμε. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Είναι καλές ομάδες που παλεύουν αρκετά. Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι για τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες ανά την Ευρώπη μιλούν για τις ακαδημίες. Πήγα στην Αγία Πετρούπολη για να συναντήσω άτομα από την ΟΥΕΦΑ και όλοι μιλούσαν για το πόσο σημαντικές είαι οι ακαδημίες. Είναι σημαντικό να χτίσουμε και τη νέα γενιά. Η ΟΠΑΠ είναι κοντά μας και μας βοηθάει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα