Συγκινητική ομολογία από τον Σερ Άλεξ

Όταν το καλοκαίρι του 2013, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προπονητική, άρα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άπαντες έπεσαν από τα σύννεφα, αναζητώντας τους λόγους της απόφασής του. Δύο χρόνια μετά, προέβη σε αποκαλύψεις…

Ο Σερ της αγγλικής ομάδας, η ζωντανή ιστορία της, ήθελε να συνεχίσει, αλλά υπάρχουν και σπουδαιότερα πράγματα από το ποδόσφαιρο, ακόμη και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άλεξ Φέργκιουσον, σε ηλικία 72 ετών, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του αισθανόταν απομονωμένη. Τότε πήρε την απόφαση. Η περιγραφή του είναι πραγματικά συγκινητική: «Σίγουρα θα συνέχιζα. Ένα βράδυ όμως είδα την σύζυγό μου Κάθι να βλέπει τηλεόραση και να κοιτάζει στο ταβάνι. Ήξερα ότι ήταν απομονωμένη. Το ξέρετε πως εκείνη και η Μπρίτζετ ήταν δίδυμες (σ.σ.: λίγους μήνες πριν είχε φύγει από την ζωή). Όταν της είπα πως αυτή τη φορά θα αποσυρθώ, δεν έφερε αντίρρηση. Ήξερα ότι ήθελε από μένα να το κάνω».

Ο Σερ Άλεξ, μέσω της Telegraph στην οποία μίλησε, απάντησε στους επικριτές του για την παράδοση της σκυτάλης στον Ντέιβιντ Μόγες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα και όταν ήξερα πως θα αποχωρήσω, προσπαθούσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, παίρνοντας κάποιους παίκτες. Όπως λέω πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το λεωφορείο συνέχιζε να κινείται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα