Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος: Είχε τον ίδιο όγκο με τη μητέρα της

Σοκαριστική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Μενούνος. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μία αποκάλυψη που άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοικτό, καθώς εξομολογήθηκε το μεγάλο πρόβλημα υγείας της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια  διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο, επίσης στον εγκέφαλο, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, όπως της είπαν χαρακτηριστικά οι γιατροί.

Της αφαιρέθηκε σε ποσοστό 99,9%, αλλά υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 5-6%, προκειμένου να επιστρέψει.

«Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας», δήλωσε στο αμερικανικό People.

Παραδέχτηκε ότι δεν έκλαψε, αλλά γέλασε, καθώς θεώρησε απίστευτα σουρεαλιστικό ότι διαγνώστηκε με όγκο, την ώρα που και η μητέρα της έδινε τη δική της μάχη.

Με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, Keven Undergaro, επισκέφθηκε νευροχειρουργό και υποβλήθηκε σε επτάωρη επέμβαση την ημέρα των γενεθλίων της, στα 39 της χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα