Συγκλονίζει η Μπαρτσελόνα, προσφέροντας το ιατρικό της τιμ για τον Μπερίσο

Σε μία κίνηση που ισοδυναμεί με αθλητικό μεγαλείο προχώρησε την Τετάρτη (22/11) η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας ότι προσφέρει το ιατρικό της επιτελείο στον πρόσφατα διαγνωσθέντα με καρκίνο του προστάτη, προπονητή της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο.

Ο σύλλογος της Καταλωνίας, που έχει δείξει ουκ ολίγες φορές την διαφορετική αντίληψη που έχει, βρίσκεται στο πλάι του τεχνικού των Σεβιγιάννων, όχι απλά με λόγια, αλλά με πράξεις. Άλλωστε, όταν μιλάμε για υγεία, καλές είναι οι ευχές, αλλά πρωτίστως μετράει η βοήθεια, αν κάποιος μπορεί να την παράσχει.

Η Μπαρτσελόνα, πέρα από το μήνυμα συμπαράστασης στον Αργεντινό κόουτς, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη, κάτι που το ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ και το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά και ο σύλλογος, προσφέρει τους γιατρούς της στον Μπερίσο.

Μάλιστα οι Καταλανοί τονίζουν ότι οι γιατροί του αντιμετώπισαν με επιτυχία ανάλογα περιστατικά, όπως του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τίτο Βιλανόβα και έχουν τις γνώσεις για να μπορέσουν να προσφέρουν βοήθεια στον προπονητή της Σεβίλλης. Γι’ αυτό και τίθενται στην διάθεσή του, εφόσον ο ίδιος φυσικά το θελήσει.

Αν μη τι άλλο, μια τρομερή ενέργεια από τους «μπλαουγκράνα», που αποδεικνύει και το μεγαλείο του αθλητισμού…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα