Συγκλονίζει η Πάολα για τον θάνατο του πατέρα της (βίντεο)

 

 

Μετά από εννιά μήνες αποχής από τα μουσικά δρώμενα,η Πάολα επέστρεψε εξηγώντας στο «Όλα…ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη τους λόγους που την έκαναν να θέλει να εξαφανιστεί από όλους και από όλα. Ο θάνατος του πατέρα της την «λύγιζε» και σήμερα εννιά μήνες μετά θέλει να πιστεύει ότι είναι στην Αμερική και απλά δεν τον βλέπει.

 

«Είναι μια πληγή που θα αιμορραγεί για χρόνια… Το λιοντάρι μου, ο μπαμπάς μου, είναι στην Αμερική.. υποφέρω αυτή την στιγμή! Δεν χωράει στο κεφάλι μου ότι μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα επέστρεφα τώρα, επέστρεψα για τους συνεργάτες μου.Είμαι στο σπίτι μου. Είναι ανάγκη, είναι η μαμά μου εκεί! Αφού ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχω την μαμά μου.. είναι σαν να έχω γεννηθεί πριν από εννέα μήνες, είναι άλλη η ζωή μου. Νομίζω ότι πριν ήμουν μια νεράιδα πριν και η ζωή που έζησε αυτή η νεράιδα ολοκληρώθηκε. Τώρα νομίζω ότι είμαι πάνω σε έναν βράχο και παρακολουθώ την ζωή μου, αλλά ακόμα δεν την βλέπω, μόνο αισθάνομαι. Είμαι δυνατός άνθρωπος, όμως και δεν λυγίζω. Είναι δύναμη και κατάρα αυτό. Το χειρότερό μου είναι να γονατίσω και να με δει η οικογένειά μου έτσι!»,συνέχισε η τραγουδίστρια.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα