Συγκλονίζει ο Γονίδης: Με την ιδιότητα του θεραπευτή βρέθηκε στην Πάρο στο πλευρό της Μυρτώς που ξυλοκοπήθηκε άγρια (βίντεο)

Άφωνους άφησε τους πάντες ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης όταν αποκάλυψε πως μέσα από τη μουσική του μπορεί να θεραπεύει ασθενής. Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε πως ύστερα από μελέτη δυο ετών, συνέθεσε μια μελωδία η οποία, όπως ισχυρίζεται, έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

«Δεν ξέρω μουσική, αλλά ξέρω τους δρόμους της μουσικής. Δεν είχα ανακαλύψει τι δρόμος είναι. Οι δρόμοι που πουλάνε αυτή την εποχή είναι το μινόρε. Υπάρχει μια μουσική που έχει θεραπευτικές ιδιότητες όχι από μόνη της, παλιά είχε, γιατί δεν είχε βγάλει ο κόσμος τα μέταλλα από τη γη για να γίνουν οι μηχανές και να υπάρχει αυτός ο βόμβος. Με τις σημερινές συχνότητες έψαχνα να βρω βασισμένος στου Πυθαγόρα τις νότες. Τότε παίζαν με αυλό, ο αυλός δεν έχει δονήσεις. Όταν άκουγα θεραπευτικές μουσικές και του Πυθαγόρα, κάτι μου έλειπε εμένα για να νιώσω και δοκίμασα σε εμένα τις συχνότητες αυτές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα τη μέθοδο αυτή την έχει εφαρμόσει και σε ασθενείς, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκε και την Μυρτώ την κοπέλα που πριν από τρία χρόνια κακοποιήθηκε στην Πάρο από έναν Πακιστανό και  τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της. Δείτε στο βίντεο τα όσα αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα