Συγκλονιστική η ιστορία πίσω από την ανατροπή!

Απίστευτο το κουβάρι των εξελίξεων που άρχισε να ξετυλίγεται στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα Σεβίλλη – Λίβερπουλ για το Champions League. Εκείνη την ώρα, περίπου 21:30 τοπική, ο κόουτς των Ανδαλουσιάνων, Εδουάρδο Μπερίσο, εξήγησε στους παίκτες του πως αν παίξουν με ψυχή μπορούν να ανατρέψουν το 0-3 του ημιχρόνου!

Το ανέτρεψαν; Ναι, διότι οι ψυχωμένοι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης μπήκαν στο β’ ημίχρονο συγκλονισμένοι από την είδηση που μόλις είχαν μάθει από τα χείλη του προπονητή τους: «Έχω καρκίνο! Διαγνώστηκα με προστάτη! Μπείτε στο γήπεδο και αποδείξτε μου πως καμία μάχη δεν είναι χαμένη εκ των προτέρων!».

Απλά συγκλονιστικό. Μία πόλη που ακόμη θρηνεί το θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα και που από τότε έγινε Πριγκίπισσα της Ευρώπης με άλλες τρεις κατακτήσεις Europa League, βιώνει σήμερα ένα νέο δράμα, αυτή τη φορά τουλάχιστον αναστρέψιμο. Ο 48χρονος  προπονητής του κλαμπ Εδουάρδο Μπερίσο, διαγνώστηκε με προστατικό καρκίνο και ευχή όλων πλέον είναι να μην έχει γίνει μετάσταση. Σε μία τέτοια περίπτωση, το πετυχημένο χειρουργείο με την κατάλληλη θεραπεία μπορούν να παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής ακόμη και κατά δύο δεκαετίες, καθώς αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη πολλές φορές.

Όπως και να έχει, το βράδυ της Τρίτης δημιουργήθηκε μία νέα ποδοσφαιρική συγκλονιστική ιστορία με πυρήνα τα αποδυτήρια της Σεβίλλης και τα τρία γκολ στην επανάληψη ίσως ήταν ένα μήνυμα ελπίδας! Τουλάχιστον ο ίδιος έδειξε να το χαίρεται πολύ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα