Συγκλόνισε η Αντέλ – Τραγούδησε για τα θύματα των Βρυξελλών

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΓΑΜ...@@ΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες στις Βρυξέλλες η Αντέλ βρέθηκε στη σκηνή της O2 Arena στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης για να δώσει μία από τις προγραμματισμένες της συναυλίες.

adele2

Η διάσημη τραγουδίστρια ζήτησε από τον κόσμο να τη βοηθήσει να τραγουδήσουν όλοι μαζί το “Make You Feel My Love” του Μπομπ Ντίλαν και ο κόσμος την άκουσε… Με τις οθόνες από τα κινητά τους χιλιάδες άνθρωποι φώτισαν το στάδιο, ενώ η Αντέλ όντας συναισθηματικά φορτισμένη τους είπε: «Θέλω να τραγουδήσετε μαζί μου για να μας ακούσουν».

Όταν τελείωσε το τραγούδι η Αντέλ εξομολογήθηκε ότι ποτέ άλλοτε δεν ένιωσε τόσο συγκλονισμένη: «Δε νομίζω ότι έχω συγκινηθεί περισσότερο στη ζωή μου κατά τη διάρκεια συναυλίας. Ήταν τόσο όμορφο αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι κάνατε… νομίζω μας άκουσαν».

Νωρίτερα, είχε πει στον κόσμο, χαρακτηρίζοντας τους τζιχαντιστές “γαμ…$%@νους”: «Εγώ είμαι εδώ για να σας ψυχαγωγήσω, επομένως είμαστε όλοι ενωμένοι, κάτι που μας κάνει πολύ καλύτερους από αυτούς τους “γαμ…@@νους”. Δεν θα γλιτώσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα