Συγκλόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο

Συγκλόνισε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τη μάχη της με το καρκίνο. Σε μια διαφορετική συνέντευξη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας της, μίλησε για τον αείμνηστο πατέρα της, για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της αλλά και τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Έχω τρία παιδιά, 19, 12,5 και 11. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική… Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές», λέει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αναφερόμενη στον δεύτερο σύζυγό της που είναι μαζί του 15 χρόνια, λέει: «Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;».

“Δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα”

Μιλώντας για τον πατέρα της η Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει όλα όσα της λείπουν από εκείνον: «Μου λείπουν… όλα από τον πατέρα μου, η ζεστασιά, η αγκαλιά, το χαμόγελο, το μυαλό, η ανθρωπιά, ο παππούς που χρειάζονταν τα παιδιά μου. Μέσα σε επτά μήνες έχασα και τους δύο γονείς μου. Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου.

Το πάλεψα σκληρά. Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών, δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα. Είπα θα το παλέψω. Πέρασαν εννέα χρόνια και είμαι εδώ» είπε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.

Για τη σκληρή καθημερινότητα μέσα στην κρίση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τυχερή που δεν είναι σε τόσο δύσκολη θέση όπως πολλοί Έλληνες, αλλά τόνισε ότι παρακολουθεί κι εκείνη τις προσφορές, όπως κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά. «Με τρία παιδιά… είναι δύσκολο» σημείωσε.

“Νιώθω απογοήτευση για τον Τσίπρα”

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Δυστυχώς απογοήτευση και λέω δυστυχώς γιατί είναι νέος άνθρωπος και θα περίμενες να φέρει φρεσκάδα. Αρκέστηκε να πάρει το πιο παλιό από το πιο παλιό».

“Ψευτοπαλικαράς ο Καμμένος”

Για τον Πάνο Κάμμένο: «Δεν είναι κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και όχι ψευτοπαλικαρισμοί για να αντιμετωπίσουμε τον Ερντογάν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα