Συγχαρητήρια του δανού πρέσβη σε Παπαγγελόπουλο για τον αγώνα κατά της διαφθοράς

Τα συγχαρητήριά του για τις προσπάθειες που γίνονται στην Ελλάδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, μετέφερε εκ μέρους της κυβέρνησης της χώρας του, ο Δανός πρεσβευτής, Μίχαελ Μπράαντ (Michael Braad), στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος συναντήθηκε με τον κ. Μπράαντ, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Κωνσταντίνος Χρήστου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Δανός πρέσβης μετέφερε τα συγχαρητήρια της κυβέρνησης της Δανίας στον αναπληρωτή υπουργό και την ελληνική κυβέρνηση, για τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Κατά την συνάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί και εντάσσονται στο εθνικό στρατηγικό σχέδιο κατά της διαφθοράς και αφορούν, τόσο σε νομοθετικές πρωτοβουλίες, όσο και στον συντονισμό και την ενίσχυση της δράσης των ελεγκτικών σωμάτων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κατόπιν ερώτησης του κ. Μπράαντ, αναφέρθηκε στα εμπόδια που τίθενται στις προσπάθειες της κυβέρνησης, που χτυπάει παγιωμένα συμφέροντα και αντιλήψεις, ενώ ο Δανός πρέσβης δήλωσε την προθυμία της κυβέρνησης της Δανίας να συνδράμει την ελληνική κυβέρνηση, με κάθε τρόπο, στην μάχη κατά της διαφθοράς, πρόταση την οποία απεδέχθη ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα