Συλλήψεις για αποπλάνηση ανηλίκων

Συνελήφθησαν δύο άτομα για δύο περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων.

1. Συνελήφθη προχθές (25-6-2014) το πρωί στο Παγκράτι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 17χρονου ότι ο 31χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος του, προέκυψε ότι ο συλληφθείς αφού είχε χορηγήσει κάποια ναρκωτική ουσία μέσω του φαγητού στο 17χρονο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε πέσει σε κατάσταση ύπνωσης και ασέλγησε σε βάρος του. Στη συνέχεια, ανήρτησε σχετικό βιντεοληπτικό υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1,9 γραμμ., ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,1 γραμμ. και μισό ναρκωτικό δισκίο.

2. Συνελήφθη προχθές (25-6-2014) το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιού.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία μητέρας ότι ο 57χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος της επτάχρονης κόρης της, διενεργήθηκε έρευνα κατά την οποία επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα και στη συνέχεια εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα