Συλλήψεις για πέντε ληστείες σε Σαλαμίνα και Μέγαρα

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά βρίσκονται τρία από τα μέλη σπείρας (αποτελούμενη από επτά άτομα) τα οποία είχαν διαπράξει τουλάχιστον πέντε ληστείες σε καταστήματα και οικίες στη Σαλαμίνα και μία στα Μέγαρα Αττικής. Πρόκειται για δύο 25χρονους και ένας 35χρονος, που  συνελήφθησαν στην Αγία Βαρβάρα και το Κερατσίνι και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

 Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο κλομπ, σπρέι πιπεριού, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων, διαρρηκτικά εργαλεία, σκούφοι, μάλλινα περιλαίμια δικυκλιστή, γάντια, φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.660 ευρώ.

 

Στην ομάδα συμμετείχε και ένας 48χρονος, που συνελήφθη στην Καλαμάτα για παρόμοια αδικήματα και εκβίαση, ενώ τρία άτομα αναζητούνται από την αστυνομία.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον Οκτώβριο του 2013 εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, τα μέλη της οποίας είχαν διακριτούς ρόλους και διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα και οικίες αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα