Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Στην Ελλάδα αποτελεί συχνό φαινόμενο να εκτοξεύονται αντικείμενα σε όλα τα γήπεδα της χώρας και πλέον σε τέτοια περιστατικά δεν δίνεται μεγάλη σημασία, αφού είναι κάτι το συνηθισμένο.

Ωστόσο, όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε γήπεδο της Bundesliga και μάλιστα προκύπτει και τραυματισμός από τέτοιο περιστατικό, αναμφισβήτητα αποτελεί είδηση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σάλκε-Κολωνία ένας αναπτήρας «εκτοξεύθηκε» από τους οπαδούς που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο των γηπεδούχων. Το αντικείμενο κατευθύνθηκε κατευθείαν στο κεφάλι του βοηθού προπονητή της Σάλκε, Σβεν Χίμπσερ με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη αιμορραγία και να πραγματοποιηθούν πολλά ράμματα στο σημείο της πληγής.

Όπως ήταν δεδομένο, η διοίκηση της Σάλκε ανακοίνωσε ότι ήδη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του θερμόαιμου οπαδού, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ κάτι τέτοιο μπορεί να μην γίνει ποτέ.

Αιτία για το δύσκολο εντοπισμό του δράστη αποτελεί το γεγονός ότι ακόμα και στο πλέον σύγχρονο γήπεδο της Σάλκε υφίσταται κενό ασφαλείας καθώς οι κάμερες είναι στραμμένες προς τα πέταλα των οπαδών κι όχι στις θέσεις πίσω από τους πάγκους των ομάδων.

Εύλογα, λοιπόν, δεν έχει καταγραφεί το γεγονός και αναζητούνται τρόποι ώστε να βρεθεί με άλλους τρόπους το άτομο που πέταξε τον αναπτήρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα