Συμβουλές Ανρί σε Βενγκέρ: Βγείτε στην επίθεση με Ολυμπιακό

Δωρεάν συμβουλές προς τον άλλοτε προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο διεθνής Γάλλος επιθετικός, Τιερί Ανρί, λέγοντας πως η ομάδα του Λονδίνου πρέπει να βγει στο γήπεδο με φουλ επιθετική διάθεση.

«Το πιο δύσκολο έργο από τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες το έχει η Άρσεναλ που γνωρίζει ότι θέλει νίκη είτε με 2-0, είτε με τρία ή περισσότερα γκολ στην επίθεση. Σίγουρα έχει τα προβλήματα των τραυματιών που είναι πολύ σημαντικές απώλειες, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάρει την πρόκριση η ομάδα και αν τελικά αποτύχει, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να του ρίξουν το φταίξιμο οι παίκτες, πέρα από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός πως η Άρσεναλ ξέρει τι πρέπει να πάρει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα στο άλλο ματς. Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει δίχως να την απασχολεί οτιδήποτε άλλο, οπότε θα είναι συγκεντρωμένη. Είναι απλή η δουλειά. Βγείτε στο γήπεδο και παίξτε επίθεση! Επίθεση, επίθεση! Είτε θα πάρετε τη νίκη και την πρόκριση, είτε θα πάτε στο Europa League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα