Συμπαίκτης του Μέσι ο Μανωλάς!

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και φαίνεται πως ο Κώστας Μανωλάς ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Ρόμα και οδηγείται το επόμενο καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα. Οι πληροφορίες λένε πως πρώτον, ο Μανωλάς δεν υπογράφει ανανέωση και αύξηση αποδοχών (που θα σημάνει και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης) παρά τις πιέσεις, δεύτερον πως τα έχει βρει σε όλα με τους Καταλανούς και τρίτον απομένει να το… χωνέψουν οι Ρωμαίοι και να δεχθούν την προσφορά που θα τους κάνει η Μπάρτσα!

Από την Βαρκελώνη οι ειδησεογραφία αναφέρει πως το θέμα δεν είναι αν θα τα βρουν ο Μανωλάς με την Μπαρτσελόνα κι αν θα δεχθεί η Ρόμα θα δεχθεί την πρόταση (θα τη δεχθεί θέλει δε θέλει γιατί η προσφορά θα είναι μεγάλη), αλλά το πότε θα γίνει αυτό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Λουίς Ενρίκε θέλει να επισπεύσει τη μετεγγραφή αυτή για να τον βοηθήσει ο Μανωλάς άμεσα, καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον Ματιέ και στην ουσία πίσω από τον Ουμτιτί και τον Πικέ δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση.

Για να πάμε και στα λεφτά, το συμβόλαιο του Μανωλά έχει ισχύ μέχρι το 2019, οπότε δεν έχει και τόση σημασία αν θα φύγει το Γενάρη ή το καλοκαίρι. Η λογική λέει πως η Μπάρτσα θα προσφέρει γύρω στα 30.000.000 ευρώ και φυσικά ο Κώστας θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής και φυσικά συμπαίκτης του Μέσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα