“Συμπαγής η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ”

Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα η Ράνια Σβίγκου για την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα αφού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε συμπαγή  την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Είναι συμπαγής και ως προς το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και θα κάνει τα πάντα για να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση με διασφαλισμένη την κοινωνική συνοχή» ανέφερε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Fm.

Ερωτηθείσα για τις κινητοποιήσεις κοινωνικών ομάδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα μέτρα, η κα Σβίγκου τόνισε ότι η κυβέρνηση κατανοεί την αγωνία των πολιτών, διότι υπάρχουν μέτρα που είναι επώδυνα.

«Δεν τους αντιμετωπίζει με τα ΜΑΤ και το θέμα είναι σε συνεργασία με αυτές τις κοινωνικές ομάδες και με την εφαρμογή ενός παράλληλου προγράμματος να βρεθεί ένας κοινός τόπος που θα σέβεται τις υποχρεώσεις του μνημονίου και θα απαλύνει τις επιπτώσεις του» πρόσθεσε, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αυτό είναι μια δύσκολη εξίσωση.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποκρισία και έλλειψη συνέχειας, ενώ επεσήμανε πως τα δύο κόμματα έχουν μεγάλη ευθύνη για το πού έφτασε η χώρα.

«Τους μήνες που η κυβέρνηση έκανε σκληρή διαπραγμάτευση δεν συνέδραμαν και την καλούσαν να υπογράψει συμφωνία και τώρα φόρεσαν μια νέα αντιμνημονιακή ενδυμασία και καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για πράγματα που έχουν ψηφίσει ή οι ίδιοι λέγανε ότι θα έπρεπε να είχαν ψηφιστεί εδώ και χρόνια» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα