«Συμφωνήσαμε να μην τους ξεφτιλίσουμε»

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το τελικό 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας ήταν αποτέλεσμα… σεβασμού εκ μέρους των «πάντσερ» όπως αποκάλυψε ο Ματς Χούμελς.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ δήλωσε πως στο ημίχρονο του αγώνα αυτός και οι συμπαίκτες του συμφώνησαν να «κατεβάσουν ταχύτητα» και να μην τους ξεφτιλίσουν.

«Αυτό που είπαμε μεταξύ μας ήταν ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά να μην προσπαθήσουμε να τους ξεφτιλίσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε έναν αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς το κάναμε αυτό και δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε κόλπα ή κάτι τέτοιο. Απλώς κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά», τόνισε ο σέντερ μπακ των Γερμανών ενώ εξήγησε με πολύ απλά λόγια πώς προέκυψε το τελικό σκορ.  «Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, οι παίκτες της Βραζιλίας αποδιοργανώθηκαν πλήρως κι εμείς δεν χάσαμε καμία ευκαιρία μέχρι να φτάσουμε στο 5-0».

Τέλος, αναφορικά με τον τελικό της Κυριακής, στον οποίο αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», είπε: «Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε πόσο δύσκολος θα είναι ο τελικός. Θα γίνει σίγουρα σκληρή μάχη και γνωρίζουμε καλά πως αν χάσουμε την Κυριακή, ό,τι συνέβη στον ημιτελικό δεν θα έχει αξία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα