Συμφωνία Μπάγερν και Ατλέτικο για Μάντζουκιτς!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εισέρχεται στο κλαμπ των μεγάλων της Ευρώπης, γεγονός που φρόντισε να το πιστοποιήσει και σε επίπεδο μεταγραφών, με την απόκτηση του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Μάντζουκιτς!

Οι πρωταθλητές Ισπανίας πραγματοποίησαν τη μεταγραφή του καλοκαιριού, καλύπτοντας το κενό που αφήνει στην επίθεση η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα. Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε και επισήμως ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ζάμερ, ο οποίος, όμως, απέφυγε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες,

Ο δρόμος για τη μετακίνηση του Μάντζουκιτς στην ομάδα της Μαδρίτης, άνοιξε από τη στιγμή που η Μπάγερν έκλεισε τον ελεύθερο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αρέσκεται να κρατάει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια των ομάδων που κοουτσάρει και για να το πετύχει αυτό, πρέπει να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Οι σχέσεις του με τον Μάντζουκιτς είχαν διαταραχθεί ήδη από την περυσινή αγωνιστική περίοδο, γεγονός που σίγουρα μέτρησε τόσο στην απόφαση να αποκτηθεί ο Λεβαντόφσκι, όσο και στην απόφαση να παραχωρηθεί ο Κροάτης επιθετικός.

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη. Οι δηλώσεις του Ματίας Ζάμερ είναι χαρακτηριστικές: «Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Μπάγερν και της Ατλέτικο, όσο και της Ατλέτικο με τον Μάντζουκιτς. Δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές, αλλά έχω την εντύπωση πως η προφορική συμφωνία μας έχει αξία. Ευχαριστούμε τον Μάριο Μάντζουκιτς και θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά του και τη συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδας. Έχω μόνο θετικά να πω για τον παίκτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα