Συμφωνία Πειραιώς με την «Αφοι Σκούρα» για Συμβολαιακή Γεωργία

Η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία ΑΦΟΙ Δ. ΣΚΟΥΡΑ ΟΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία, ήτοι από τους καλλιεργητές φιστικιού και τη συσκευασία του προϊόντος, μέχρι την τελική πώληση του.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Δ. ΣΚΟΥΡΑ ΟΕ με κύρια δραστηριότητα τη χονδρική και λιανική πώληση αγροεφοδίων το 2007 έκανε στροφή προς το εμπόριο ψίχας και κελυφωτού φιστικιού, ενώ το 2016 ξεκίνησε την υλοποίηση επένδυσης που αφορά την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της για την επεξεργασία και αποθήκευση του προϊόντος.

Ο προσανατολισμός της στο εμπόριο του φιστικιού είναι πλέον σαφής με τις πωλήσεις της να προέρχονται κατά 70% από αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η επιχείρηση ενισχύοντας τη δυναμική της στις εξαγωγές της, εστίασε στην προώθηση των προϊόντων φιστικιού (ψίχα και κελυφωτό φιστίκι) σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Ισπανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα