Συμφωνία του ΟΠΑΠ για virtual προϊόντα

Την επιλογή της Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά, ανακοίνωσε στα μέσα της εβδομάδας ο ΟΠΑΠ.

Η εισαγωγή των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspired αναμένεται να πραγματοποιηθεί το α΄ τρίμηνο του 2017 και όπως υπογραμμίζουν από την λεωφόρο Αθηνών η διάθεσή τους εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Οργανισμού για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του «Οράματος 2020» της εταιρείας.

Τη συμφωνία σχολίασε ο CEO του Ομίλου ΟΠΑΠ, Damian Cope, o οποίος, αφού δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία, εξέφρασε την πίστη του ότι τα virtual προϊόντα της Inspired θα τύχουν αντίστοιχα μεγάλης υποδοχής από τους πελάτες του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, όπως ακριβώς συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. «Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το “Όραμα 2020”. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά», κατέληξε ο κ. Cope.

Και πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρήσεων
Σε μία άλλη δράση του, τώρα, ο Οργανισμός ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο λόγος για το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ» που θα προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε αναπτυσσόμενες ΜμΕ, ώστε μέσα από την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κυβερνητικό οργανισμό Endeavor και στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προσφέρει τα εξής:

# Επαφές με ένα σημαντικό δίκτυο επιτυχημένων επιχειρηματιών και έμπειρων στελεχών της αγοράς που θα προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση με στόχο να βοηθήσουν τις εταιρείες να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους

# Εκπαίδευση και στρατηγική υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης οικονομικών, ανθρώπινου δυναμικού, branding και επικοινωνίας

# Πρόσβαση σε επενδύσεις και τραπεζικό δανεισμό

# Προοπτικές πρόσβασης σε αγορές του εξωτερικού

Σε ό,τι αφορά τους κλάδους της οικονομίας που θα απευθυνθεί το πρόγραμμα, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε εκείνους του τομείς, που η Ελλάδα έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (τουρισμός, αγροτική παραγωγή, βιομηχανία τροφίμων – ποτών), καθώς και σε κλάδους με προοπτική ανάπτυξης, όπως οι νέες τεχνολογίες.

Η περιγραφή του προγράμματος και όλες οι πληροφορίες για τα κριτήρια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επιλογής, συμμετοχής καθώς και το χρονοδιάγραμμα, είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους στον ιστότοπο Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ: https://somethingbetter.gr/initiatives/entrepreneurship/our-programme/#

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα