Συμφωνία Τσέλσι με Φιορεντίνα για Κουαδράδο!

Στην Μπαρτσελόνα ή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόνταραν οι bookmakers για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Χουάν Κουαδράδο, αλλά έπεσαν στην περίπτωση, καθώς υπολόγισαν δίχως τον… Πορτογάλο ξενοδόχο από το Λονδίνο!

Ο 26χρονος Κολομβιανός μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να παραδίδει μαθήματα διαχείρισης και τακτικής σε μεταγραφικό επίπεδο! Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως αναπτύσσει συνεχώς νέες δεξιότητες, εξελίσσοντας παράλληλα τα ήδη υψηλά πλεονεκτήματά του. Με συντονισμένες ενέργειες και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι ανταγωνιστές του, συμφώνησε με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ολοκληρώσει με σπουδαιότερη κίνηση του μεταγραφικού παζαριού κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Αναφορές τόσο από το Λονδίνο, όσο και από τη Φλωρεντία, επιβεβαιώνουν τη συμφωνία των δύο ομάδων. Το ποσό που θα καρπωθεί η Φιορεντίνα ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν και πολλά… παράπλευρα μπόνους, τα οποία θα γνωστοποιηθούν εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη. Στην παρούσα φάση, η διαπραγμάτευση έχει περάσει στο στάδιο της συζήτησης για τους όρους που ισχύσουν στο συμβόλαιο του Κουαδράδο. Εφόσον συμφωνήσει και ο Κολομβιανός, θα απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Εκτός της συζήτησης με τον παίκτη, ερωτηματικό παραμένει αν η συμφωνία αφορά τον Γενάρη, ή την καλοκαιρινή περίοδο. Το δεδομένο είναι ότι τα έχουν βρει οι δύο ομάδες και αναμένεται η κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του διεθνούς Κολομβιανού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα