Συμφωνεί με τον Φίλη και ο Παπαδόπουλος για τις πωλήσεις όπλων στην Σ. Αραβία

Νέο …πονοκέφαλο σε Μαξίμου και ΑΝΕΛ λίγο πριν τη συζήτηση στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία προκαλούν οι δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε βαθιά προβληματισμένος για την υπόθεση, λέγοντας μάλιστα πως φοβάται ότι είναι εκτός γραμμής.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε πως περιμένει σήμερα από τον Αλέξη Τσίπρα να διευκρινίσει όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. «Είμαι βαθιά προβληματισμένος για τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η αμυντική μας πολιτική ή η διακρατική σχέση που δεν ξέρω και ακριβώς τι ρόλο παίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζει ότι «επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι οι μεσάζοντες σε αμυντικά συστήματα, σε εξοπλισμούς, έπαιξαν πολύ σκληρό παιχνίδι ρεμούλας το προηγούμενο διάστημα, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί». Πρόσθεσε λέγοντας ότι «η ηθική πλευρά της διακυβέρνησης είναι ένα από τα κορυφαία ζητήματα στα οποία θέλουμε να μην υπάρχει κανένα ζήτημα το οποίο να αμφισβητεί τον προσανατολισμό αυτής της κυβέρνησης. Η ηθική διακυβέρνηση είναι ένα μείζον ζήτημα και ελπίζω τελικά να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κάτι, ελπίζω».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «συμμερίζεται τις σκέψεις Φίλη» για την υπόθεση με τα όπλα στην Σαουδική Αραβία και σε σχέση με τον πόλεμο και την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη, αναφέροντας πως «η ιδεολογικοπολιτική επιχειρηματολογία που έχει είναι βάσιμη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα