Συμφώνησε με Παρί Σεν Ζερμέν ο Πολ Πογκμπά!

Σενάριο που προκάλεσε… σεισμό σε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία κυκλοφόρησε το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το οποίο ο Πολ Πογκμπά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Εφόσον επιβεβαιωθεί και επισήμως από τις εμπλεκόμενες πλευρές, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη κίνηση ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ενδεχομένως τη σπουδαιότερη μεταγραφή της γαλλικής ομάδας, ανάλογη και ίσως πιο εντυπωσιακή, με εκείνη του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς!

Σύμφωνα με το σενάριο, οι Παριζιάνοι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο μέσο της Γιουβέντους, ο οποίος θεωρείται ο πιο σημαντικός και ακριβός μέσος στον κόσμο. Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, έχει αναφερθεί κατ’ επανάληψη στο ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του το καλοκαίρι, ορίζοντας ως αντίτιμο ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι άνθρωποι της Παρί φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Γιουβέντους, όντας πρόθυμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ιταλών και να ολοκληρώσουν την τεράστια μεταγραφική τους κίνηση.

Την ίδια στιγμή, σε Αγγλία και Ισπανία έχουν «παγώσει», καθώς ο Πογκμπά βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθούσε και η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα