Συνάντηση Αγγελίδη με Ορφανό για τα χρέη

Στο γραφείο του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης, Γιώργου Ορφανού, βρέθηκε την Τρίτη (21/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, προκειμένου να θέσει το θέμα των παλαιότερων χρεών.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ορφανός υποστήριξε:
«Ο κ. πρόεδρος είχε την καλοσύνη να έρθει να με ενημερώσει για τις πρώτες βασικές σκέψεις που έχει για την πορεία του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει σχεδιασμός που θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια. Από την δική μας πλευρά μετά το θέμα της Θέρμης που βρέθηκε διέξοδος, ευελπιστούμε και στο ζήτημα των χρεών να βρει την απάντησή του. Βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αλλά στο τέλος θα βρεθεί λύση. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν και τον κόσμο, όπως, για παράδειγμα, αυτό του γηπέδου. Μου άρεσε η σκέψη είναι να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, ακόμη, και στων δημοσίων σχέσεων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Όταν βάζει κάποιος προθεσμίες για θέματα που δεν γνωρίζει, συνήθως πέφτει έξω. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη και δεν έχει κλείσει γιατί δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αφορά και άλλες εταιρείες ευρύτερου ενδιαφέροντος».

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης δήλωσε από την πλευρά του:
«Ήταν μία γενική συνάντηση γνωριμίας. Θέλουμε να δούμε τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει κάτι σημαντικό όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά γενικότερα στην κοινωνία, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις το επόμενο διάστημα” είπε αρχικά και στην συνέχεια επεσήμανε: “Δεν ζητάμε βοήθεια, πρώτα θέλουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα εσωτερικά. Δεν ήρθα να ζητήσω κάτι, ήρθα για μία πρώτη γνωριμία. Όσον αφορά στο θέμα των χρεών, θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Θα φανεί τους επόμενους μήνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα