Συνάντηση Αμυρά με εκπροσώπους των πολυτέκνων

Με εκπροσώπους των πολυτέκνων συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή ο Γιώργος Αμυράς. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού υποδέχθηκε στη Βουλή την κ. Δήμητρα- Ινές Αγγελή (Αναπληρώτρια Ταμία της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας) και τον κ. Ευστάθιο Αδαμόπουλο ( Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας).

Κατά την συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν, όχι μόνο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας -καθώς ο πληθυσμός παρουσιάζει τάσεις μείωσης-, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε περίπου 230.000 πανελλαδικά εν μέσω της κρίσης.

Μερικά από τα ζητήματα που συζητήθηκαν είναι το αφορολόγητο των πολύτεκνων οικογενειών, η ελεύθερη μετεγγραφή σε πανεπιστήμια φοιτητών-παιδιών που ανήκουν σε αυτές και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (τεχνητή γονιμοποίηση), ενώ συμφωνήθηκε η ανάδειξη των θεμάτων με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις λόγω της κρισιμότητας αυτών και της άμεσης διαχείρισης που απαιτείται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα