Συνάντηση για το γήπεδο στον Ηρακλή

Συνάντηση με την Επιτροπή του Καυτανζογλείου σταδίου, είχε η διοίκηση του Ηρακλή, με αντικείμενο συζήτησης το συμφωνητικό της ΠΑΕ για το γήπεδο ενόψει της σεζόν που ξεκίνησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, είχαν σήμερα το πρωί, συνάντηση στο Καυτανζόγλειο με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, την οποία εκπροσώπησαν ο Πέτρος Πετρίδης (Διευθυντής Σταδίου), ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Απόστολος Μητιντζής, ο Αντιπρόεδρος, Στέφανος Τσίρκας και ο Έφορος, Ζαχαρίας Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, ενώ το βασικό θέμα που απασχόλησε τις δύο πλευρές ήταν το κύριο συμφωνητικό της ΠΑΕ Ηρακλής με το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη σεζόν 2015-2016. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους, και πλέον τον λόγο έχουν οι νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι και θα τις εξετάσουν. Σκοπός όλων, είναι να βρεθεί φόρμουλα, ώστε οι όποιες διαφωνίες να ξεπεραστούν και την επόμενη εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα