Συνάντηση Γ. Μανιάτη με εκπροσώπους των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία»

Ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, συναντήθηκε στο γραφείο του με τους εκπροσώπους των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», Νίκο Διακουλάκη, Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Γιάννη Τούντα και είχε μαζί τους μια διεξοδική συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις διαδικασίες που αφορούν στην εκλογή του επικεφαλής νέου φορέα και την πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο του.

Κοινή ήταν η διαπίστωση για την ανάγκη ενότητας και ανανέωσης της παράταξης μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα κι ένα Ιδρυτικό Συνέδριο πολιτικής σύνθεσης και αναδιοργάνωσης.

Συμφώνησαν επίσης, ότι είναι ιστορική η ευκαιρία που έχει σήμερα ο προοδευτικός χώρος να ανακάμψει και να ισχυροποιηθεί μέσα από ένα νέο φορέα, με θέσεις και πρόγραμμα για την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση της χώρας και τη στήριξη της κοινωνίας.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Μανιάτης το Σάββατο θα επισκεφθεί τη Μαγνησία, την Καρδίτσα, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το πρωί θα επισκεφθεί την πόλη του Βόλου και το απόγευμα την πόλη της Καρδίτσας. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί θα επισκεφθεί την πόλη της Λαμίας και το απόγευμα την πόλη των Θηβών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα