Συνάντηση Γ. Πατούλη με μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Δήμων Κίνας

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα με αφορμή τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Παγκόσμιου Συμβουλίου UCLG, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση της Ένωσης Δημάρχων Κίνας στα γραφεία της Ένωσης. Ειδικότερα συναντήθηκε με τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης C. Hendge, τον Αν. Γ. Γραμματέα W. Changyan, τον Διευθυντή του τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης L. Zhuoyang και τον Αν. Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων Z. Meng.

Κατά τη συζήτηση έγινε ευρεία αναφορά στους δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης που ενώνουν τον ελληνικό με τον κινεζικό λαό και επιβεβαιώθηκε η διάθεση δρομολόγησης ενός συμφώνου συνεργασίας των αυτοδιοικητικών ενώσεων των δύο χωρών, ως μία βάση περαιτέρω σύσφιξης των μεταξύ τους σχέσεων.

Ειδικότερα η συζήτηση εστιάστηκε στην προοπτική αδελφοποίησης ελληνικών πόλεων με πόλεις της Κίνας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στην προώθηση από κοινού επιχειρηματικών δράσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα