Συνάντηση με Πάμπλο Γκαρσία τη Δευτέρα

Σαν άλλη συνήθεια που έγινε λατρεία, για ακόμα έναν χρόνο το ζήτημα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας είναι το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα.

Ο Ουρουγουανός συμφώνησε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του αυτό το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα πόστο στο τεχνικό τιμ του Άγγελου Αναστασιάδη.

Για αυτό λόγο ταξίδεψε στην προετοιμασία της ομάδας χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο, περιμένοντας και ο ίδιος την τυπική διευθέτηση του ζητήματος. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η ομάδα δεν έχει «κλείσει» το θέμα του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τις προπονήσεις.

Η διοίκηση είναι προφανές ότι «ταρακουνήθηκε» από την ενέργεια του Πάμπλο Γκαρσία (ξέροντας ο ίδιος ότι πάντα έχει στο πλευρό του τον σκληρό πυρήνα των οπαδών του ΠΑΟΚ) και αναμένεται ο Ζήσης Βρύζας να τον καλέσει τη Δευτέρα να συζητήσουν από κοντά και να λυθούν οι παρεξηγήσεις και ταυτόχρονα να βρεθεί και λύση στο οικονομικό που όπως φαίνεται υπάρχει διαφορά και μάλιστα δεν είναι μικρή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα