Συνάντηση… «Στρατηγών» στον ΟΠΑΠ

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Μίμης Δομάζος (στο κέντρο), όπου συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Ντάμιαν Κόουπ (αριστερά), και τον πρόεδρο του οργανισμού, Καμίλ Ζίγκλερ (δεξιά).

Τα χαμόγελα περίσσευαν κι ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου εξιστόρησε στους «στρατηγούς» του ΟΠΑΠ μερικές μόνο από τις σπουδαίες στιγμές του στα γήπεδα, που περιλαμβάνονται στο λεύκωμά του «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ».

Η εμβληματικός παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού την εποχή του Γουέμπλεϊ, επισημαίνοντας μάλιστα στον Εγγλέζο Ντάμιαν Κόουπ ότι η Έβερτον ήταν η μοναδική ομάδα που πίεσε τόσο πολύ την πράσινη ομάδα. Ρωτήθηκε για τις συμμετοχές του στον Παναθηναϊκό (502), την ΑΕΚ (34) και την Εθνική ομάδα (50), καθώς και για τη σημερινή του ενασχόληση ως προπονητής Ακαδημιών.

Τελειώνοντας ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του βιβλίου του, το οποίο σημειωτέον γίνεται περιζήτητο σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Αναμφισβήτητα η συνάντηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και βεβαίως στέλνει το σωστό μήνυμα στην ηγεσία του ΟΠΑΠ που χρηματοδοτεί περισσότερες από 150 Ακαδημίες, και δέχεται να συζητά για το ποδόσφαιρο με τον κορυφαίο παίκτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα