Συνέλαβαν νεαρούς τσαντάκηδες στη Λιβαδειά

Ένας 17χρονος και ένας 18χρονος συνελήφθησαν χθες βράδυ στη Λιβαδειά και κατηγορούνται για αρπαγές τσαντών από δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 8.30, προσέγγισαν τις δύο γυναίκες, ηλικίας 77 και 76 ετών, ενώ περπατούσαν και απέσπασαν αιφνιδιαστικά τις τσάντες τους, που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 17χρονο, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου, μαζί με τον συνεργό του, απέρριψαν τις δύο τσάντες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κατάφεραν να εντοπίσουν και τον 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 76χρονης και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τις γυναίκες και συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, το κινητό τηλέφωνο και οι τσάντες με το περιεχόμενό τους, αποδόθηκαν στις παθούσες.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα