Συνέλαβαν 12χρονο βομβιστή αυτοκτονίας από το Iσλαμικό Κράτος!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 12χρονου βομβιστή αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος λίγο πριν πυροδοτήσει εκρηκτικά που ήταν ζωσμένο στην πόλη Κιρκούκ του Ιράκ.

Είχαν προηγηθεί την Κυριακή ακόμα δύο επιθέσεις αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος στο Κιρκούκ.

Δημοσιογράφος του κουρδικού δικτύου Rudaw, που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στη σύλληψη, μετέδωσε ότι το παιδί ήταν μόνο του στη συνοικία Χουζαϊράν με αποστολή να πεθάνει.

Στα βίντεο που ανάρτησαν κουρδικά Μέσα, βλέπουμε το παιδί με υψωμένα τα χέρια να στέκεται ακούνητο ενώ Κούρδοι αστυνομικοί αφαιρούν τα εκρηκτικά πάνω από το κορμί του.

Μερικές ώρες νωρίτερα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στη συνοικία Γουασίτ του Κιρκούκ, μπροστά σε ένα σιιτικό τέμενος, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους κι ακόμα ένας ανατινάχτηκε στην ίδια συνοικία δίχως να προκαλέσει απώλειες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αιχμαλωτίσει εκατοντάδες παιδιά από το Ιράκ (παιδομάζωμα), πολλά εκ των οποίων είναι κουρδάκια Γιαζίντι, και τα έχει περάσει από «ιδεολογική αναμόρφωση» και ειδικά σχολεία εκπαίδευσης για να γίνουν είτε παιδιά στρατιώτες, είτε βομβιστές αυτοκτονίας.

Οι αδίστακτοι τρομοκράτες δεν αρκούνται να στέλνουν παιδιά στην πρώτη γραμμή, για να πεθάνουν πολεμώντας για το «χαλιφάτο», αλλά τα μετατρέπουν και σε ανθρώπινες βόμβες.

Ποιος μπορεί να υποπτευθεί έναν αθώο δεκάχρονο; Κι όμως. Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει δεκάχρονους σε αποστολές αυτοκτονίας και το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής στέκεται αδιαμφισβήτητη απόδειξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα