Συνέντευξη στην «Α»: Η «αγγελία εύρεσης νύφης» του ΛΕΠΑ και το πανάκριβο BMW δώρο

 

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου-Ζαράγκα

 

Μετά από ένα έντονο, εξαντλητικό, και γεμάτο εμπειρίες καλοκαίρι που πέρασε, «οργώνοντας» με συναυλίες όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Λευτέρης Πανταζής επέστρεψε δριμύτερος για έναν ακόμη πιο «θερμό» χειμώνα. Έχοντας στις αποσκευές του ένα ολοκαίνουργιο πανάκριβο αυτοκίνητο που του έκαναν δώρο στη Σουηδία, αλλά και νέα τραγούδια έκπληξη που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, ετοιμάζεται δυναμικά για την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων στις 14 Οκτώβρη στο «Barbarella» στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, μέσω της «Α» και με μεγάλη δόση χιούμορ, βάζει «Αγγελία» αναζητώντας την ιδανική νύφη, εξομολογείται το τίμημα που πλήρωσε ο Λευτέρης για τον… Πανταζή, ενώ αποκαλύπτει αν τον ενοχλούν οι σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media η κόρη του Κωνσταντίνα.

 

Φέτος το καλοκαίρι και πού δεν εμφανίστηκες σε Ελλάδα και εξωτερικό…

«Ήταν εξαντλητικό… Κάθε μέρα κάναμε και από ένα ταξίδι, μην προλαβαίνοντας να πάρω ανάσα. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει καλά και τον κόσμο που με επιλέγει για να τον διασκεδάζω, και δεν σου κρύβω ότι σε καιρούς οικονομικής κρίσης που διανύουμε, παρά την οποιαδήποτε κούραση, το να δουλεύεις είναι ευλογία. Βέβαια είναι και οι επιλογές που κάνουμε, ώστε να μας αποφέρουν καρπούς. Το καλό είναι ότι όπου και αν πήγα, ως επί το πλείστον ο κόσμος που ερχόταν να με απολαύσει ήταν νεολαία, που με αγκάλιαζαν με αγάπη και ήξεραν απ’ έξω όλα τα τραγούδια μου. Έβλεπα ένα νεανικό κοινό, που το αποτελούσαν τα παιδιά μίας μεγαλύτερης γενιάς που επίσης μεγάλωσαν με τα τραγούδια μου, και πραγματικά ήταν μοναδικό το συναίσθημα».

 

Συνέβη κάτι σε κάποια από τις συναυλίες σου που θα σου μείνει για πάντα χαραγμένο;

«Ναι, στην Αργεντινή και δεν σου κρύβω ότι ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι για να στο περιγράψω, ανατριχιάζω. Με σταματούσε ο κόσμος στον δρόμο, αλλά και στα μαγαζιά που εμφανιζόμουν, και με κλάματα μου έλεγαν: “Μην μας ξεχνάτε. Σας έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας, να έρχεστε να σας ακούμε. Πρέπει να έρχεστε οι Έλληνες τραγουδιστές να “ξυπνάτε” τα παιδιά μας γιατί μαθαίνουν τα ελληνικά μέσα από τα τραγούδια σας”».

 

Χρόνος για έρωτα και σχέση μένει με ένα τόσο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα;

«Πού να μείνει χρόνος και ποια γυναίκα να μείνει μαζί μου (γέλια) όταν ταξίδευα τόσο πολύ και έλειπα μεγάλα χρονικά διαστήματα από την Ελλάδα. Γι΄ αυτό και το νέο μου τραγούδι με την υπογραφή του παραγωγού μου Χριστόδουλου Σιγανού θα φέρει τον τίτλο “Ελεύθερος και ωραίος”. “Ελεύθερος και ωραίος για πάρτι μου θα ζω” λέει ο στίχος και με εκφράζει απόλυτα σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Όπως με εκφράζουν και όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του νέου μου δίσκου που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και πιστέψτε με είναι από τους καλύτερους που έχω κάνει».

 

Αληθεύει ότι σου έχει δώσει τραγούδι για το νέο σου δίσκο η σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, Μαρί Κυριακού;

«Ναι αλήθεια είναι και πρόκειται για ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο-μπαλάντα σε στίχους της Μαρί Κυριακού και μουσική δική μου. Ένα τραγούδι που υμνεί τον έρωτα».

 

Νιώθεις, λοιπόν, ελεύθερος και ωραίος…

«Έτσι ακριβώς νιώθω. Άλλωστε ελεύθερος το λέει και το όνομά μου (γέλια). Αλλά νιώθω ότι τώρα που θα ανέβω Θεσσαλονίκη γιατί ξεκινάω τις εμφανίσεις μου σε ένα καταπληκτικό μαγαζί το “Barbarella”, πως θα ερωτευτώ, πως θα βρω το άλλο μου μισό. Η Θεσσαλονίκη είναι μία ερωτική πόλη για εμένα και κάθε φορά που έχω βρεθεί πάνω για δουλειά, φεύγω ερωτευμένος».

 

Ποιες επώνυμες σχέσεις σου έχουν «άρωμα» Θεσσαλονίκης;

«Η Σοφία Πέτρου, από τους μεγάλους μου έρωτες, αλλά και η ηθοποιός Ελισάβετ Καζοπούλου. Έχω ήδη δυο μεγάλους Θεσσαλονικιούς έρωτες και ανυπομονώ και για τον τρίτο. Γενικά ανυπομονώ να πάω στη Θεσσαλονίκη γιατί με αγαπάνε και τους αγαπάω. Άλλωστε είμαι Πόντιος, είναι έντονο το ποντιακό στοιχείο εκεί, έχω συγγενείς, φίλους, και στην τελική δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή μας. Πρέπει να την προβάλουμε και να τη βγάζουμε προς τα έξω».

 

Διακρίνω μία λαχτάρα στη φωνή σου, στο να ερωτευτείς;

«Λες να μην το θέλω; Έχω ανάγκη από έναν μεγάλο έρωτα, από συντροφικότητα, από αγκαλιά . Είμαι έναν χρόνο μόνος μου».

 

Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να σταθεί δίπλα στον Λευτέρη;

«Να τον αγαπάει, να τον σέβεται, να αγαπάει τον Λευτέρη να θαυμάζει τον Πανταζή, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Τόσα χρόνια αυτό κάνω, διασκεδάζω τον κόσμο, και μέσα από τον κόσμο βγήκα και έγινα αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι χορτασμένος, δεν κυνηγάω τώρα να αποδείξω κάτι. Θέλω συντροφικότητα, παρεΐτσα να περνάω καλά».

 

Αν έβαζες μία «αγγελία εύρεσης νύφης» τι θα ήθελες να γράφει;

«Ώριμος, κατασταλαγμένος, Πόντιος, ευκατάστατος άντρας, ζητεί νύφη να ξέρει να μαγειρεύει να πλένει να σιδερώνει και να τον αγαπάει».

 

Πόσο έχει μεγαλώσει η λίστα με τις γυναίκες που έχεις συνευρεθεί, που πριν από μερικά χρόνια ήταν 200 όπως είχες δηλώσει;

«(γέλια…) Είχα πει 200 τότε για να αποφύγω την ερώτηση και την πίεση που μου ασκούσε ο συνάδελφός σου. Δεν είναι ότι δεν έχω μετρήσει με πόσες γυναίκες έχω πάει, αλλά ποτέ δεν θα έλεγα τον ακριβή αριθμό γιατί θα σοκαριζόντουσαν πολλοί. Θεωρώ όμως ευλογία που μέσα από τη δουλειά μου και μέσα από το σεξαπίλ μου (γέλια) κατάφερα και έχω ζήσει τόσες εμπειρίες και μπορώ ακόμα και σήμερα να προκαλώ τα βλέμματα κάποιων ωραίων κυριών αλλά και νεαρότερων σέξι κοριτσιών, που με γεμίζουν αυτοπεποίθηση».

 

Ποιο είναι το τίμημα που έχει πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια ο Λευτέρης για την καριέρα του Πανταζή;

«Το ότι δεν έχω χαρεί την οικογένεια μου, τον ύπνο μου, τις διακοπές μου, προσωπικές στιγμές. Τώρα πραγματικά χαίρομαι την κόρη μου. Γι’ αυτό περιμένω πώς και πώς να ανέβω στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκουραστώ, να ερωτευτώ, να περάσω καλά. Πάντα ένας ελεύθερος και ωραίος ευελπιστεί σε κάτι καινούργιο που θα έρθει και θα του πλημμυρίσει την καρδιά. Το περιμένει πάντα».

 

Παππούς θέλεις να γίνεις;

«Δεν τη βλέπω τη δουλειά (γέλια). Η μικρή μου φεύγει πάλι αυτή τη φορά για Λονδίνο για το καλό της καριέρας της. Τι να κάνουμε; Στεναχωριέμαι, θα μου λείπει αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα από τη στιγμή που είναι για το καλό της».

 

Σε ενοχλούν οι σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media;

«Καθόλου, ίσα ίσα που τη θαυμάζω, γιατί έχει καταφέρει ως καλλιτέχνης να βρει ένα δικό της στιλ. Ότι ανεβάζει είναι διαφορετικό από τα άλλα, είναι φοβερό. Δεν το βλέπω ότι είναι σέξι απλά άκρως καλλιτεχνικές πόζες. Ένα από αυτά που έμαθε στην Αμερική όπου σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία, είναι ένα μάθημα που γίνεται σε όλους τους νέους καλλιτέχνες, το πώς να “πουλάνε” με την καλή έννοια τον εαυτό τους. Δεν προκαλεί σε κάτι, απλά βγάζει φωτογραφίες που κρύβουν ένα θέμα, ένα μυστήριο. Είναι ωραίο να σε βλέπει ο φακός με άλλο μάτι».

 

 

H πανάκριβη BWM που του έκαναν δώρο

 

Είδαμε στο Facebook ότι στο πρόσφατο ταξίδι σου στη Σουηδία έκανες δώρο στον εαυτό σου ένα πανάκριβο BMW;

«Δεν το έκανα δώρο εγώ στον εαυτό μου, μου το έκαναν δώρο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κυκλοφορήσω. Είναι υβριδικό, δεν παίρνει βενζίνη αλλά φορτίζεται με μπαταρία και στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η τεχνολογία. Στη Σουηδία που βρέθηκα για συναυλία μου το δώρισαν απλόχερα κάτι φίλοι μου-επιχειρηματίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το φέρω στην Ελλάδα, να το κυκλοφορήσω. Το δώρο θα μείνει κλεισμένο σε μία αποθήκη στη Σουηδία (γέλια)».

14462865_1279818498718173_8606398699349574460_n

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα