Συνελήφθησαν οι καταζητούμενοι για τρομοκρατία και ληστείες, Σακκάς και Σεϊσίδης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο καταζητούμενοι, Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης που συνελήφθησαν στη Σπάρτη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο πρώτος κατηγορείται  για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς και είχε εξαφανιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου καθώς δεν είχε δώσει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων, όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί ενώ ο Μάριος Σεϊσίδης ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στη δράση των «ληστών με τα μαύρα» για πάνω από 10 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη στις 16:00 στη Σπάρτη αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα ασημί ΙΧ να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως επιτάχυνε και προσπάθησε να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη. Οι δύο επιβαίνοντες σταμάτησαν κοντά στα ΚΤΕΛ, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο οι αστυνομικοί συνέχισαν την καταδίωξη. Οι δύο καταζητούμενοι μπήκαν σε έναν ακάλυπτο χώρο και εγκλωβίστηκαν εκεί. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς. Τελικά αναγκάστηκαν να παραδοθούν.

Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας βρίσκονταν εδώ και μέρες στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα