Συνελήφθη επικίνδυνος Πακιστανός που καταζητούνταν από 2004

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θήβα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος Πακιστανός κακοποιός, ο οποίος καταζητούνταν από το 2004!

Ο 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πλήθος διώξεις για σοβαρά αδικήματα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Τ.Α. όταν εξακριβώθηκε η ταυτότητά του. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών, θα μεταχθεί στον Πειραιά, όπου θα κάνει… περιοδεία στα ανακριτικά γραφεία! Ο Β’ ανακριτής Πρωτοδικών Πειραιά είχε εκδώσει από τις 8 Οκτωβρίου του 2004 ένταλμα σύλληψης του 38χρονου για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, το οποίο διατηρήθηκε σε ισχύ με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, που εκδόθηκε στις 6 Ιουλίου του 2007.

Στο διάστημα της εξαφάνισής του, ο Πακιστανός είχε καταδικαστεί ερήμην στις 12 Απριλίου του 2006 σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς και στις 18 Φεβρουαρίου του 2009 σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων από το ίδιο δικαστήριο!

Στην Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 22χρονη Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας για διακεκριμένες κλοπές. Η νεαρή κρατείται ώσπου να απολογηθεί για την κατηγορία που της αποδίδεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα