Συνελήφθη η σέξι γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου

Ξινή της βγήκε η επίσκεψή της στη γείτονα χώρα, αφού χρειάστηκε να περάσει αρκετές ώρες ταλαιπωρίας στο αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή της. Η Χριστίνα Πάζιου μαζί με το επιτελείο της βρέθηκαν στην Ιταλία για τις ανάγκες φωτογράφισης για τη σειρά ρούχων που φέρει την υπογραφή τους. Στην προσπάθειά της όμως να κάνει έναν δύσκολο κατακόρυφο, έπεσε μέσα στο συντριβάνι της Φοντάνα Ντι Τρέβι, κάτι που δεν επιτρέπεται, και για κακή της τύχη ήταν εκεί δίπλα αστυνομικοί που είδαν την παράνομη πράξη της.

Οι τρεις καραμπινιέροι , σύμφωνα με το tlife, συνέλαβαν τη Χριστίνα και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Οι αστυνομικοί ήθελαν να μάθουν ποια είναι γιατί μπήκε μέσα στο χώρου του διάσημου σιντριβανιών. Μάλιστα η συνεννόηση ανάμεσά τους στάθηκε ακατόρθωτη καθώς εκείνοι δεν ήξεραν Αγγλικά και η Χριστίνα δεν ήξερε Ιταλικά.

Ευτυχώς χάρη στον υπεύθυνο της εταιρίας που οργάνωσε τη φωτογράφιση είχε πάρει την σχετική άδεια και εκείνος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα με τα σχετικά έγγραφα , εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε και μετά από μια ώρα στο τμήμα, η Χριστίνα αφέθηκε ελεύθερη.

https://www.instagram.com/p/BLI8QoRDRDA/?taken-by=christinapaziou&hl=el

Power Girls are wearing #CPCOLLECTION2017

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Morning Street Yoga

A post shared by Christina Paziou (@christinapaziou) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα