Συνελήφθη (ξανά) και αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς

Oι περιπέτειες του Λάκη Γαβαλά με τη Δικαιοσύνη δεν λένε να τελειώσουν αφού ο επιχειρηματίας συνελήφθη εκ νέου το πρωί της Παρασκευής  από την Ασφάλεια. 

Η σύλληψη του έγινε στο Κολωνάκ, έξω απο το σπίτι του και αφορά σε καταδικαστική απόφαση πέντε χρόνων για οφειλές προς το Δημόσιο. Aξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την έβδομη σύλληψή του μέσα σε τρία χρόνια για τον ίδιο λόγο.

Η ποινή ήταν εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος στο δικαστήριο βρίσκεται σε πλήρη οικονομική αδυναμία και δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ. Για αυτό ζήτησε ρύθμιση, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Σε περίπτωση δε που δεν ανταποκριθεί σε μια δόση θα εκτίσει την ποινή: “Λογω της κρίσης βρέθηκα το 2010 σε αδιέξοδο . Ζητήσαμε βοήθεια απο τις τράπεζες δεν θα την έδωσαν και τον τελευταίο καιρό διασύρομαι καθημερινά. Ποιός με αυτό το διασυρμό θα σκεφτεί σοβαρά για μένα; Εγώ δουλευω σε ένα κανάλι, προσπαθώ να ζήσω , τι άλλο να κάνω; Δώστε μου την ευκαιρία να βρω την ηρεμία μου , να φέρω χρήματα στη χώρα μου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα