Συνελήφθη 50χρονη, η οποία είχε πουλήσει οικόπεδο που δεν της ανήκε

Συνελήφθη στον Πειραιά, 50χρονη, η οποία είχε πουλήσει -έναντι 740.000 ευρώ- οικόπεδο στη Βούλα, που δεν της ανήκε.

Κατηγορείται για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, από τον Απρίλιο του 2009, συμμετείχε σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα, ενώ κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστή και να του πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα παρουσιαζόμενη ψευδώς ως ιδιοκτήτρια. Μάλιστα, είχε κλεμμένο δελτίο ταυτότητας, στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς της και για τον σκοπό αυτό, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, από τη συνεχιζόμενη εντατική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας της, να την εντοπίσουν και τελικά να την συλλάβουν.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον 20ό Τακτικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα