“Συνεργαζόμαστε με όλους εκτός απο το ΠΑΣΟΚ”

Στα σενάρια που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για συνεργασίες κομμάτων αναφέρθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι αντίθετοι σε κυβερνητική συνεργασία που στοχεύει στο συμφέρον της χώρας, είπε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,υπογραμμίζοντας ότι -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει πρόβλημα κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε συνεργασία, πλην συνεργασίας ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του κ. Βενιζέλου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αλλά από ‘κει και πέρα, αν είναι κάτι προς το συμφέρον της χώρας, εμείς ασφαλώς θα το δεχτούμε» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Πρακτορείο fm.

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. είπε επίσης ότι -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία και υπογράμμισε ότι κάθε νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το εξετάζει και συναποφασίζει τι θα πράξει στην κάθε περίπτωση, έχοντας -όπως είπε- ως στόχευση το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Όπως τόνισε, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. «σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις κόκκινες γραμμές» που υπάρχουν μεταξύ των δύο κομμάτων και ξεκαθάρισε ότι αν τεθεί θέμα διεύρυνσης της κυβερνητικής συνεργασίας τα κομματικά όργανα και ο πρόεδρός του Π. Καμμένος, «θα κινηθούν πάντοτε στοχεύοντας στο συμφέρον της χώρας».

Αναφερόμενη στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την επίτευξη συναίνεσης κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι επιδίδονται σε οι άσκοπες και άκαιρες αντιπαραθέσεις, όπως είπε, απλώς και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Για το ασφαλιστικό υπογράμμισε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις και κυρίως να μη θιγούν οι μικροσυνταξιούχοι και τόνισε ότι είναι σημαντικό να οδηγηθούμε σε μια εκ βάθρων και επί της ουσίας αναδιάρθρωση και αναδιάταξη του ασφαλιστικού.

«Εάν οδηγηθούμε και πάλι σε περικοπές συντάξεων, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν εξυγιάνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έχουμε κάνει απολύτως τίποτα» κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα