Συνεργασία έκπληξη Οικολόγων-Πειρατών

Ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδος-έκπληξη στις ευρωεκλογές των Οικολόγων Πράσινων με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, καθώς και με το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας. «Η μάχη είναι εδώ, η μάχη είμαστε εμείς. Όχι στην αποχή», τόνισε ο συντονιστής τής Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων, Γιάννης Τσιρώνης, επισημαίνοντας την ανάγκη για αλλαγές στην Ευρώπη πριν οι συνέπειες καταστούν δυσάρεστες.

«Η σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή μας. Έχουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για τη χώρα και την Ευρώπη. Η καμπάνια των Οικολόγων Πράσινων αναδεικνύει πρόσωπα κι όχι προσωπεία», υπογράμμισε ο ίδιος, αναφερόμενος και στις μάχες που έδωσαν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο σε μείζονα θέματα, όπως τα κονδύλια του ΕΣΠΑ κι αυτό των σπόρων.

Αναφορικώς με τη συνεργασία με τους Πειρατές, ο κ. Τσιρώνης δήλωσε πως υπάρχουν πολλά κοινά προγραμματικά σημεία κι ότι ήδη ανήκουν στην ίδια ευρωκοινοβουλευτική ομάδα. Ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Πειρατών, Θανάσης Γούναρης υποστήριξε από την πλευρά του πως υπάρχουν κοινές οπτικές με τους Οικολόγους Πράσινους σε επίπεδο ευρωπαϊκού προγράμματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα