Συνεργασία-έκπληξη σε νυχτερινό στέκι της παραλιακής για τον Γιώργο Δασκαλάκη

Μια  καλλιτεχνική πρόταση που δεν θα μπορούσε με τίποτα να αρνηθεί, δέχτηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης από τον Ηλία Θάνο, που ανέτρεψε όλα του τα σχέδια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που είχε προγραμματίσει ένα tour live εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κλήθηκε να τις μεταθέσει για αρκετό καιρό αργότερα, αφού η πρόταση που του έκανε ο επιχειρηματίας του «Ελιζέ» στη Γλυφάδα, ήταν άκρως δελεαστική.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, αφού έδωσε τα χέρια με τον Ηλία Θάνο το βράδυ της Τρίτης, από τις 16 Ιουνίου, θα τραγουδάει το νέο του σουξέ «Έγινε το Αντίθετο» σε στίχους του Σταμάτη Γονίδη και μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή, αλλά και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, από την πίστα του «Ελιζέ».

Με τον Ηλία Θάνο τους συνδέει μία φιλία και μία εκτίμηση χρόνων, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτι που τους έχει χαροποιήσει πολύ.

Μαζί με το επιτελείο του και νέους καλλιτέχνες στο πλευρό του, υπόσχεται να κρατήσει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης στο απόλυτο στέκι της παραλιακής, παρουσιάζοντας το πιο νεανικό,κεφάτο και μοδάτο πρόγραμμα.

WP_20160601_02_33_40_Pro (2)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα